Data publicării:

Lună Nouă în Taur. Zodia care trebuie să aibă grijă de secretele sale. Fii atent ce și cu cine vorbești! Poate afla toată lumea

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Mâine, pe 19 mai, vom avea o Lună Nouă în semnul Taurului. Vorbim despre o Lună Nouă la final de Taur, în ultimele grade. Soarele și Luna se vor afla în apropierea unei stele, pe nume Algol. 

De obicei, când Luna este conjunctă cu Algol, o să fim mai emotivi decât suntem de obicei. Și s-ar putea să ne confruntăm cu unele experiențe dificile. La toate astea, se adaugă și faptul că este posibil să ne simțim mai depresivi. Este un moment propice pentru a îți face o nouă strategie financiară. Ar fi cazul să vezi care sunt obiceiurile proaste în acest sens și să le înlocuiești cu unele mai bune. Iar astrele chiar te ajută pentru că Mercur nu mai este retrograd.

De asemenea, o Lună Nouă în Taur vorbește mult despre securitate și despre a căuta un refugiu, mai ales din punct de vedere financiar.  Așadar, dacă vrei să îți pui intenții sau să manifești ceva, acesta este laitmotivul evenimentului de pe 19 mai: refugiul. Interior și exterior.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în Casa a 2-a. Unde ai tu nevoie de siguranță? În zona financiară. Și asta poate să însemne economii, mai puține cheltuieli sau investiții mult mai eficiente.

Este o perioadă optimă să fii echilibrat din punct de vedere financiar și să te uiți atent la cheltuielile pe care le faci. Ai mare nevoie să te concentrezi asupra zonei resurselor.

Taur/Ascendent în Taur

Este clar că Luna Nouă se petrece în semnul tău. Îți atrage atenția, în primul rând, asupra modului în care te porți în relație. Bineînțeles, te poți gândi și la sănătate și la energia pe care o emani.

Trebuie să scapi de o anumită fațetă a personalității tale, astfel încât să funcționezi mult mai bine din punct de vedere relațional. Pentru că și Jupiter este în semnul tău și îți oferă mult exces de zel. Fă în așa fel să îți dai seama ce nu merge la tine, pentru ca relația ta să funcționeze. Ai nevoie de prospețime.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Din păcate, această Lună Nouă este în Casa a 12-a și nu este deloc palpabilă în ceea ce te privește. Și asta pentru că acea zonă este una obscură, ascunsă, undeva în subconștientul tău.

Ce ai putea face, concret? Să dormi mai mult, pentru ca totul să funcționeze mai bine. Refugiul tău trebuie să fie în somn și în odihnă. 

Rac/Ascendent în Rac

La tine, Luna Nouă se va petrece în Casa a 11-a, iar Marte se pregătește să iasă din semnul tău. Ce îți spune asta? Că trebuie să te miști.

Dacă vrei să folosești această Lună Nouă, ai putea să vezi cu mai mult optimism viitorul și să te încrezi mai mult în propriile forțe. Dacă ai trecut prin anumite eșecuri, privește-le ca pe niște lecții. Nu are rost să îți faci mai mult rău decât este cazul.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Image by Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel