Ludovic Orban: Sunt nevoit să aleg între fratele meu şi valorile în care cred
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ludovic-leonard-evz
ludovic-leonard-evz

Liberalul Ludovic Orban a declarat, marţi, că este indecis cu privire la votul din Parlament pentru numirea fratelui său în funcţia de ministru al Afacerilor Europene. Acesta a menţionat că este nevoit să aleagă între "familie şi convingerile sale politice".

Totuşi, Orban a explicat că şi-a sfătuit fratele să nu accepte nominalizarea din partea premierului Emil Boc.

"Sunt, practic, pus într-o dilemă aproape fără ieşire. Practic trebuie să aleg între fratele meu, între familie, între dragostea faţă de fratele meu şi convingerile, ideile, valorile în care cred, care mi-ar spune să votez împotriva lui. Mărturisesc că nu m-am hotărât. Mai am încă timp să reflectez", a spus Ludovic Orban, întrebat dacă va vota ca fratele său să ocupe această demnitate în Guvernul Boc, informează Mediafax.

În acelaşi timp, deputatul PNL a arătat că absorbţia fondurilor europene este vitală pentru dezvoltarea economiei româneşti şi pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor. Totuşi, acesta însă a subliniat că, dacă există o infimă speranţă de a face ceva bun în această direcţie, aceasta nu vine în niciun caz din partea PDL.

"Voi mai reflecta. Am o soluţie de salvare. Mai studiez", a răspuns el la insistenţele jurnaliştilor privind modul în care va vota.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel