Ludovic Orban, reacție după fotografia din biroul de la Guvern
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cabinetul Orban "reunit" la o agapă
Cabinetul Orban "reunit" la o agapă
O fotografie "scăpată" pe Internet din biroul premierului  Ludovic Orban prezintă o parte a membrilor Executivului care  se relaxeazu fără măștile de protecție, beau alcool și fumează.

În imagine sunt surprinși  Lucian Bode, ministrul Transporturilor, vicepremierul Raluca Turcan, premierul Ludovic Orban, Virgil Popescu, ministrul Economiei și Bogdan Aurescu, ministrul de Externe.

Pe masă se află pahare de șampanie și o frapieră, Orban fumează și are un pahar de bere în față, Popescu are un pahar de whiskey în mână, iar Aurescu fumează un trabuc, cu mănuși.  La reuniunea din biroul  premierului se mai aflau Ionel Dancă, Cristian Barbu,  și încă persoane  apropiate premierului. 

Ce spune premierul Ludovic Orban

Ludovic Orban încearcă să clarifice contextul în care a fost făcută fotografia.  Premierul a precizat că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naşte şi că dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc ", a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru Mediafax.

Cât despre faptul că se fuma în interiorul Guvernului, Ludovic Orban îşi recunoaşte greşeala şi plăteşte amenda dacă e nevoie.

„Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor", a spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel