Ludovic Orban nu-i promite votul lui Antonescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ludovic_orban_talpa_lu
ludovic_orban_talpa_lu

Ludovic Orban a declarat că liderul Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, va candida pentru un nou mandat de senator în colegiul în care el locuiește, dar nu a dat asigurări că îl va vota pe fostul președinte interimar, precizând doar că votul e secret, dar își va face publică opțiunea după scrutin, informează Mediafax.

Liberalul Ludovic Orban a evitat să spună dacă îl va susține prin votul său pe liderul PNL, dar a menționat că va face spune pentru cine a votat după alegeri. "Vă spun că votul este secret şi că nu pot să vă spun acum cum voi vota, dar vă garantez că voi spune cum am votat după ce voi vota," a spus liberalul. Acesta a adăugat că nu se limitează la a face campanie pentru USL sau PNL, ci că va susține toți liberalii care reprezintă ceva pentru România. "Nu mă limitez să fac campanie pentru PNL şi USL în Sectorul 1. Voi participa şi voi sprijini toţi candidaţii liberali care au demonstrat de-a lungul timpului că reprezintă ceva pentru liberalism în România, că au făcut şi pot să facă lucruri care pot să aducă cu adevărat prosperitate societăţii româneşti," a explicat dl Orban.

Liberalul a adăugat că nu poate gira cu propriul cuvânt pentru persoanele care au intrat în alianța social-liberală de doar câteva zile. "Nu voi spune nimic rău despre ei, dar nici nu pot să îmi pun obrazul pentru nişte oameni care nu mi-au arătat de-a lungul timpului că pot să fie nişte liberali autentici," a precizat Ludovic Orban. În schimb, acesta și-a declarat regretul că senatorul Cristian Țopescu nu va mai candida la parlamentarele din nouă decembrie din partea USL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel