Ludovic Orban, cine i-ar putea lua locul în PNL. Răzvan Zamfir: Trei nume
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Ludovic Orban a dat explicaţii astăzi, în fata DIICOT, în dosarul de înaltă trădare. Cine ar putea să-i ia locul la conducerea Partidului Național Liberal.

"La Ludovic Orban problema se pune în felul următor, în timp ce dânsul munceşte atât de tare la parchet, partidul se organizează să-l demoleze (...) Deja s-au grupat vreo 24 de filiale, determinate să convoace un consiliu naţional, care să convoace un congres extraordinar, să îl schimbe pe Ludovic Orban", a spus prezentatorul Răzvan Zamfir, în cadrul emisiunii "Bună, România", de la B1 TV.

Cine ar putea să-i ia locul lui Ludovic Orban

Pe marginea declaraţiilor făcute de Ludovic Orban, astăzi, la DIICOT, au fost discutate mai multe mai multe aspecte legate de posibila înlocuire în funcţie a actualului preşedinte de partid.

"Alina Gorghiu se pregăteşte să devină preşedintele Partidului Naţional Liberal încă de când a încetat să mai fie preşedintele PNL. Dan Motreanu este o altă variantă. În urmă cu câţiva ani, era considerat tânăra speranţă a PNL. Între timp, a apărut în viaţa lui un dosar, alături de colegul George Scutaru, care şi-a dat şi demisia (...)

Următorul, Iulian Dumitrescu. Pare să îşi fi stabilit un ţel în viaţă din a deveni preşedintele PNL. Ultimul pe listă, Viorel Cataramă, care acum ocupa o funcţie discretă", au fost supoziţiile lui Răzvan Zamfir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel