Data publicării:

Lovitura lui Gigi Becali din închisoare. Ce vrea să facă

Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
gigi-becali-pu-carie-la-domiciliu-cu-bra-ara-la-picior-ca-n-america-31315-1
gigi-becali-pu-carie-la-domiciliu-cu-bra-ara-la-picior-ca-n-america-31315-1

Gigi Becali pregătește congres pentru partidul său.

O discuție între Gigi Becali și vărul său, Virgil Becali, a avut loc, joi dimineață, în cadrul căreia i-a trasat acestuia din urmă sarcina de a resuscita partidul pentru alegerile europarlamentare.

Latifundiarul din Pipera vrea să pregătească Partidul Noua Generație (PNG) pentru alegerile europarlamentare. După jumătatea lunii ianuarie, va fi o întâlnire cu liderii din PNG. Aceștia vor discuta despre ce alianțe ar trebui sa facă astfel încât să aibă un loc în Parlamentul European. Gigi Becali își face planuri pentru ca partidul să poată funcționa în continuare.

"Nu știam că mai există partidul acesta. Le urez succes, dar nu știu ce să zic. Consider că altele ar trebui să fie preocupările lui Gigi Becali", a spus Victor Ciutacu, la Romania TV.

“Mi-a transmis strategia pentru partid. Încercăm să atragem cât mai mulți simpatizanți. Suntem convocați în cursul lunii ianuarie cu toate organizațiile din țara pentru a stabili o strategie pentru alegerile europarlamentare”, a zis și Macovei Zamfir, președinte PNG Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel