Lovitură dură pe scena politică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
agerpres_6711368
agerpres_6711368

După ce Dan Diaconescu a zis – cu o zi în urmă la România TV– că PP-DD nu va intra la guvernare, iată că membrii partidului sunt de altă părere.

Se pare că politicienii din PP-DD nu mai ascultă de Dan Diaconescu. Cel puțin acest lucru arată declarația deputatului Luminița Adam legată de Guvernul Ponta III. Membrii partidului ar fi dispuși să încheie o alianță.

"Într-o ședință pe care am avut-o duminică seară s-a stabilit că am putea oferi o alternativă la guvernarea pe care USD o vrea cu UDMR. Alternativa noastră ar fi să sprijinim acest Guvern. Noi nu vrem ministere, nu vrem portofolii, nu punem condiții. Vream doar să fie respectate anumite condiții pe care le-am susținut de-a lungul timpului - pensii și alocații mai mari sau eliminarea taxei-radio-TV. De-a lungul timpului, disputele dintre PP-DD și PSD nu au fost puține, dar în acest moment noi nu ne gândim la noi, ci doar la cetățenii României care se ută și nu mai înțeleg nimic. Alternativa PP-DD este mult mai bună decât UDMR", a spus Luminița Avram la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel