Louie Anderson, creatorul "Viața cu Louie", a murit la 68 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Captură video Instagram @louieanderson
Foto: Captură video Instagram @louieanderson
Comediantul și actorul Louie Anderson s-a stins din viață la 68 de ani. 

Comediantul și actorul Louie Anderson, creatorul serialului de desene animate "Viața cu Louie", a murit la vârsta de 68 de ani. Anderson s-a stins din viață la un spital din Las Vegas, în urma unor complicații cauzate de cancer, potrivit publicistului său, Glenn Schwartz, transmite Fox News

Zilele trecute, Schwartz anunța că Louie Anderson primește tratament pentru limfom difuz cu celule B mari (DLBCL). "Comediantul iconic Louie Anderson este în prezent internat într-un spital din Las Vegas, unde este tratat pentru limfom DLBCL, o formă de cancer. Se odihnește confortabil", declara Schwartz.

Joi, prietenul său, actorul Pauly Shore, a scris pe Twitter că l-a vizitat la spital. Anderson era atunci înconjurat de familie. 

"Trebuie să fac un anunţ pentru toţi comedianţii. Cu durere în suflet vă anunţ că tocmai am părăsit spitalul din Las Vegas, în care Louie Anderson este internat. Alături de bunul meu prieten se aflau surorile lui, care mi-au îngăduit să îl văd preţ de câteva clipe. Rugaţi-vă pentru el!", a scris ieri Pauly Shore pe Twitter, potrivit Daily Mail. 

Louie Anderson a fost regizor, comediant și actor american de origini scandinave, cu peste 40 de ani de carieră. Louie Anderson a jucat recent în serialul de televiziune comedie-dramă "Baskets". Pentru rolul din "Baskets", Anderson a primit un premiu Emmy și alte două nominalizări.

"Viața cu Louie", serialul care l-a făcut celebru, a fost realizat în perioada 1995-1998 și s-a bazat pe copilăria lui în St. Paul, Minnesota, într-o familie cu 11 copii. Louie Anderson a fost vocea unei versiuni fictive a lui la vârsta de opt ani, pentru care a fost recompensat cu două premii Emmy, notează Variety.

Debutul în televiziune și l-a făcut în anul 1984, în cadrul emisiunii „The Tonight Show”. În 1988, Louie Anderson a jucat în pelicula „Coming 2 America”, continuarea filmului fiind lansată în martie 2021.

VEZI ȘI: A murit Hardy Krüger, unul din puținii actori germani cu carieră internațională după război

Hardy Krüger, un actor german care a jucat rolul principal în aproximativ 75 de filme de-a lungul carierei sale, a murit la vârsta de 93 de ani, în California, a anunțat, joi, agenția sa, citată de dpa. Acesta s-a stins din viață în Palm Springs, transmite Mediafax.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel