Los Angeles Clippers, favorită la titlu; Antetokounmpo, MVP-ul sezonului (sondaj)
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

 Tradiţionalul, deja, sondaj pe care NBA.com îl organizează în rândul managerilor generali ai celor 30 de echipe care vor evolua în noul sezon al ligii profesioniste nord-americane de baschet îi conferă anul acesta echipei Los Angeles Clippers postura de echipă favorită la titlul la campioană, informează agenţie EFE.

Pivotul grec de la Milwaukee Bucks, Giannis Antetokounmpo, este văzut câştigător al titlului MVP (cel mai bun jucător al campionatului), pentru al doilea an consecutiv.

Totodată, Zion Williamson, selecţionat de pe prima poziţie la draft-ul trecut de către New Orleans Pelicans, a fost desemnat jucător cel mai atletic din NBA care a disputat primul său meci din sezonul regulat.

Los Angeles Clippers, care a realizat transferurile jucătorilor Kawhi Leonard şi Paul George, este considerată favorită la primul titlu din istoria sa cu un procent de 46 la sută. Pe locurile următoare se află Milwaukee Bucks (36%) şi Los Angeles Lakers (11%).

Golden State Warriors (7%) şi Portland Trail Blazers (3%) au primit şi ele voturi pentru titlul de campioane NBA.

Anul trecut, Boston Celtics şi Golden State Warriors obţinuseră 90 la voturi din voturi din fiecare Conferinţă ca favorite la titlu.

Toronto Raptors este deţinătoarea titlului în NBA.

Grecul Antetokounmpo, vedeta echipei Milwaukee Bucks în sezonul trecut, a primit 52 la sută din voturile pentru noul MVP, în timp ce Stephen Curry (Warriors), Anthony Davis (Los Angeles Lakers) şi Leonard s-au aflat printre finalişti, cu 10 la sută din voturi.

Vedeta echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a fost ales jucătorul cu cel mai mare coeficient intelectual din baschet.

La secţiunea antrenori, 55 la sută l-au desemnat pe Gregg Popovich (San Antonio Spurs) drept cel mai bun din NBA, urmat de Erik Spoelstra (Miami Heat), Mike Budenholzer (Milwaukee Bucks) şi Steve Kerr (Golden State Warriors).
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel