Lora, dur criticată pentru operația estetică. Vedeta, reacție acidă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Lora
Lora
Cântăreața Lora a fost dur criticată pe rețelele sociale după ce a intrat în cursa #10yearschallenge și a publicat un colaj cu felul în care arăta în 2009 și cum arată în 2019, în imagini fiind vizibilă operația la nas. Vedeta s-a săturat de răutățile internaților și le-a răspuns comentariilor dure.

„L-am operat pentru că aveam probleme cu el. Mari. Și nasul este vital în meseria mea. De s-ar opera femeile de răutate. Chiar ar fi o lume mai bună”, a scris Lora.

Cum comentariile negative nu s-au oprit, Lora a reacționat imediat criticilor aduse.

„Deci fii atentă. Nu mi-am mărit buzele. E rezultatul aparatului care mi-a adus dinții în față. Mult. Și mi-a înălțat mușcătura, nu mi-am cioplit maxilarul. Nu mi-am injectat pomeții și nici buzele sau fundul. Mi-am operat nasul pentru că era rupt. Automat s-a repoziționat și buza superioară. Mă dau cu ruj mat mereu și aplic și pe conturul de culoarea pielii al buzelor ceea ce eu nu făceam. Toate astea mi-au armonizat fața.

'Am obosit'

Am obosit să spun asta. Dacă pe voi vă face să vă simțiți mai bine în pielea voastră bârfa despre alte femei cum că, automat dacă au ceva ce vouă vă place (și asta va enervează maxim), e fix alegerea voastră. Dar aveți măcar bunul simț să mă bârfiți la voi acasă. Nu sunt datoare nimănui cu nimic și mie se pare o lipsă mare de educație și bun simț să tragi o femeie de mânecă și s-o iei la rost despre corpul ei sau intimitatea ei. Nu vă oprește nimeni să arătați cea mai bună versiune a voastră. Nici fizică, nici psihică. Succes", a scris Lora.

(w670)

Vezi și: Lora, înlocuitoarea Adelei Popescu, la Vorbește lumea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel