Data actualizării:
Data publicării:

Lizzo răspunde acuzaţiilor de hărţuire şi agresiune: "Sunt incredibile şi scandaloase!"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Lizzo, captură video
foto: Facebook, Lizzo, captură video
Cântăreața a fost dată în judecată de trei foste dansatoare care îi aduc o serie de acuzații grave, printre care hărţuire sexuală şi agresiune fizică.

La câteva zile după ce trei dintre fostele dansatoarele are artistei americane au dat-o îm judecată pentru hărțuire sexuală, agresiune și crearea unui mediu ostil de lucru, Lizzo a reacționat pe Instagram. Artista neagă în noua postare toate acuzațiile, spunând că sunt „incredibile și scandaloase“.

„De obicei, aleg să nu răspund la acuzațiile false, dar acestea sunt incredibile și scandaloase. Aceste povești senzaționale vin de la foști angajați, care au recunoscut deja public că li s-a adus la cunoștință faptul că au avut un comportament inadecvat și neprofesionist în turneu.

Ca artist, am fost întotdeauna foarte pasionată de ceea ce fac. Dar, odată cu pasiunea, vin munca grea și standarde înalte. Uneori trebuie să iau decizii grele, dar intenția mea nu este niciodată să fac pe cineva să se simtă inconfortabil sau neapreciat. Nu vreau să pozez în victimă, dar nu sunt persoana rea pe care presa a prezentat-o în ultimele zile. Sunt foarte deschisă în ceea ce privește sexualitatea mea, dar nu pot permite oamenilor să se folosească acest lucru pentru a mă transforma în ceva ce nu sunt.

Nu iau nimic mai în serios decât respectul pe care îl merităm, ca femei. Știu cum este să fii criticat în fiecare zi din cauza aspectului și nu aș critica sau concedia niciodată un angajat din cauza greutății sale. Sunt rănită, dar nu voi lăsa aceste lucruri să-mi distrugă toată munca de până acum“, a scris Lizzo în postarea de pe Instagram.

Fostele dansatoare care i-au intentat proces susțin în plângerile lor şi că artista le-ar fi obligat să participe la show-uri de striptease cu caracter explicit sexual și chiar să atingă dansatorii. Totodată, li s-au adus acuzații false că beau alcool în timpul serviciului. Lizzo este acuzată şi că ar fi făcut discriminare în trupa sa pe considerente rasiale şi de natură religioasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel