Litoralul pentru toţi - de la 1 septembrie, preţuri mai mici la mare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
LITORAL
LITORAL

Programul 'Mini-preţuri de vacanţă - Litoralul pentru toţi' a început la 1 septembrie şi include aproximativ 60 de hoteluri ale căror tarife pentru un sejur de şase nopţi variază între 179 lei şi 549 lei, în funcţie de categoria unităţii de cazare, informează Asociaţia 'Litoral - Delta Dunării', Federaţia Patronatelor din Turism (FPTR), Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi patronatele de pe Litoral.

Cele circa 60 de hoteluri incluse în program sunt clasificate cu o stea şi până la cinci stele şi oferă echivalentul a 5.000 de locuri de cazare.

Tarifele pentru perioada 1 septembrie - 15 octombrie, pentru un sejur 6 nopţi/persoană, sunt de 179 lei (hotel cu o stea), 209 lei (hotel cu două stele) şi 249 lei (hotel cu trei stele), dar fără mic dejun.

Dacă turistul optează pentru varianta cu mic dejun inclus, tarifele sunt următoarele: 279 lei (două stele), 379 lei (trei stele), 439 lei (patru stele) şi 549 lei (cinci stele).

La achiziţionarea sejurului, turiştii primesc un 'voucher de atracţii' care permite intrarea gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din Constanţa: Acvariul, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară.

Listele cu structurile de cazare înscrise în program şi agenţiile care vând acest program se găsesc pe site-urile www.anat.ro/minipreturi/litoral/, www.asociaţia-litoral.ro, www.fptr.org şi www.anat.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel