Liste PSD parlamentare 2020. Ciolacu: Avem soluțiile și oamenii potriviți pentru a readuce România pe drumul corect
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Marcel Ciolacu, președintele PSD, a transmis un mesaj de ultimă oră legat de lista partidului pentru alegerile parlamentare.

„Venim în fața românilor cu cea mai bună listă de candidați. Avem soluțiile și oamenii potriviți pentru a readuce România pe drumul corect. Din prima zi de guvernare!”, își începe astfel Marcel Ciolacu, liderul PSD, mesajul publicat, joi după-amiază, pe Facebook.

„Statul trebuie să lupte eficient cu pandemia. Trebuie luate rapid măsuri corecte și coerente. Sănătatea este cheia pentru educație, pentru locurile de muncă și pentru a crește nivelul de trai”, a subliniat președintele PSD.

„Sunt mândru și de echipa pe care o propunem astăzi buzoienilor. Trebuie să continuăm dezvoltarea Buzăului. Domnul primar Toma are nevoie de sprijin în Parlament pentru a-și putea continua proiectele de dezvoltare. De aceea, PSD vine cu o listă de candidați integri, competenți, profesioniști, toți buzoieni de-ai noștri! 

Ei sunt cei care trebuie să muncească pentru fiecare buzoian în parte, pentru a continua dezvoltarea Buzăului, pentru a crește nivelul de trai al buzoienilor, pentru a putea proteja sănătatea și susține educația buzoienilor”, a conchis Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel