Listarea Hidroelectrica și alte proiecte uriașe. Bogdan Badea: Suntem pregătiți și pentru acest pas
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Badea
Badea
Listarea Hidroelectrica reprezintă un obiectiv important, a spus directorul general Bogdan Badea, explicând ce înseamnă acest proces. 

„Listarea Hidroelectrica nu este un obiectiv nou. A reprezentat o prioritate pentru noi, ne-am pregătit intens. Pe de o parte, asigurăm pregătirea internă în cadrul companiei, selectarea consultanților specializați care să ne ofere cele mai bune soluții în cadrul procesului de listare. Din punctul meu de vedere, este cea mai transparentă modalitate prin care se poate trece de la o companie închisă către una publică, în care fiecare cetățean poate să cumpere acțiuni și să-și plaseze economiile, dar sigur că acest lucru vine la pachet și cu exigențe în ceea ce privește performanța companiei. Noi considerăm că suntem pregătiți să facem acest pas. În egală măsură, reprezintă o metodă suplimentară de capitalizare și de implementare a planului de dezvoltare al companiei”, a spus, vineri, Bogdan Badea, director general Hidroelectrica.

Procesul de dezvoltare continuă cu noi proiecte, „pe alte tehnologii, cum ar fi tehnologia solară”, a explicat Bogdan Badea. „Privim cu mare interes ceea ce se întâmplă cu legislația offshore, pentru că și aceasta este o zonă de mare interes pentru Hidroelectrica. Și, odată ce va fi finalizată procedura, va fi finalizat cadrul legislativ, cu siguranță vom fi parte din ceea ce va însemna procesul investițional în energie eoliană offshore în România, pentru că Marea Neagră are un potențial extraordinar, iar Hidroelectrica este pregătită să investească în această zonă”, a subliniat directorul general.

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterii online „Energy Forum: Liberalizarea pieței de energie și gaze: Consumatorul final, între agenda publică și planurile companiilor”, eveniment organizat de DC News Media Group, din care fac parte DC News TV, DCNews, DCMedical, DCBusiness, StiriDiaspora.ro, Spectacola.ro şi DefenseRomania.ro.

Energy Forum - Liberalizarea pieței de energie și gaze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel