Listă de locuri de muncă pentru Tudor Chirilă. Ne temem să nu rămână pe dinafară și am venit cu mai multe soluții de la PSD, PNL și USR
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Chirilă și Revelionul
Chirilă și Revelionul
Pentru că suntem îngrijorați că Tudor Chirilă rămâne pe dinafară de Revelion 2022, ne-am gândit să-i găsim job.

Unde ar putea cânta Tudor Chirilă anul acesta de Anul Nou? Problema este că nu sunt atât de multe variante pentru că multe primării au anunțat că nu au timp suficient să facă petreceri în aer liber, așa că marele cântăreț riscă să rămână fără job de Revelion 2022. Și cum știm că îi place să cânte pe bani publici, indiferent că-s de la PSD, PNL sau orice alt partid, ne-am gândit să-i facem o listă scurtă unde ar putea bate la ușă pentru a cânta, regulamentar, la evenimentele organizate de primării.

1. Ar putea merge la Buzău. Este fief PSD, dar trecutul său ne arată că asta nu este o piedică pentru el. Cântă indiferent ce partid îl cheamă. Acasă la domnul Ciolacu ar putea fi o opțiune bună. A mai cântat aici, nu este prima dată, și i-a plăcut. VEZI AICI ȘTIREA: Ce-i mai place lui Chirilă să cânte pe bani publici... / foto

2. O altă variantă ar fi Craiova, acasă la Olguța Vasilescu. Primarul va pune pe masă circa 120.000 de euro pentru tradiționalul spectacol de Revelion. 

3. Tudor Chirilă ar putea merge și la Arad. Ar putea merge și în fief PNL unde este primar Călin Bibarț.

4. Și Pitești este o altă variantă unde este primar Cristian Gentea de la PSD.

5. O idee ar fi și Alba Iulia, cu atât mai mult cu cât aici este primar Gabriel Pleșa de la USR-PLUS.

6. Tudor Chirilă ar putea merge și în Iași acolo unde primar este Mihai Chirica, fost PSD-ist, fost PNL-ist.

7. Și în Constanța va fi eveniment în aer liber, de Revelion 2022, organizat de Primărie. Acolo conduce Vergil Chițac (PNL).

Din păcate pentru Tudor Chirilă, nu poate cânta pe banii bucureștenilor. Nicușor Dan a spus, în exclusivitate pentru DC News, că nu va organiza petrecere în aer liber de Anul Nou.

Noi l-am ajutat, atât am putut face și i-am găsit o listă scurtă unde ar putea susține concerte de Revelion 2022 din bani publici. Mai departe, el alege ce face de Revelion.

Nu este prima dată când Tudor Chirilă înjură anumite partide, apoi cântă pe bani publici

Tudor Chirilă și-a făcut un obicei din a înjura lideri politici, apoi să vină să cânte pe bani publici. S-a întâmplat și în iulie 2021 când primarul liberal al Reșiței i-a găsit un loc și îndrăgostitului de bani publici, Tudor Chirilă. Ca să nu bată prea tare la ochi, cântărețul primăriilor din toată țara a ieșit imediat la rampă cu niște amenințări puerile la adresa PNL-ului (care tocmai îl plătise), ceva cu Piața Victoriei, cu manifestații, cu problemele sectorului cultural care moare pentru că nu e finanțat din bani publici și alte ipocrizii, spunea atunci Grupul de Investigații Politice.

În august 2021 a fost la Constanța și, după ce a cântat pe bani publici, i-a înjurat pe Cîțu și Orban, deși cânta în fief PNL

La final, după ce a prestat pe bani publici, Tudor Chirilă a zis: „Florin Cîțu, Ludovic Orban, niște mincinoși!”. I-a numit astfel referindu-se la faptul că „industria de spectacol este singura care n-a primit compensații”, informează DC News.

Tudor Chirilă a cântat în cadrul evenimentului KIMARO, eveniment al Primăriei Constanța, unde accesul oamenilor a fost gratuit.

Fără Revelion în aer liber organizat de Nicușor Dan

Primăria București a răspuns la o solicitare DC News privind organizarea unui eveniment în aer liber, în Piața Constituției - sau alt loc - de Revelion 2022.

„Sunt Anca Murgoci, redactor www.dcnews.ro. Avem o întrebare pentru domnul primar Nicușor Dan. Dat fiind faptul că s-au ridicat restricțiile cu privire la organizarea de evenimente în aer liber specifice Revelionului, Primăria București va organiza un eveniment în aer liber, în Piața Constituției - sau alt loc? Va fi vreun concert în noaptea dintre ani în București, în aer liber, organizat de Primăria București? Dacă da, vă rog să ne dați mai multe detalii despre eveniment - cine va cânta la concert și alte detalii. Dacă nu, vă rog să ne spuneți motivul”, a fost întrebarea DC News.

Răspunsul transmis de Primăria București:

„Primăria Municipiului București nu va organiza anul acesta spectacole de Revelion. 

Primarul General, Nicușor Dan, a explicat că noile condiții de participare la evenimente publice au fost anunțate la începutul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că nu a mai fost timp pentru organizarea acestora. 

Primarul General a mai declarat că operatorii privați care doresc să organizeze spectacole de Anul Nou o pot face, după plata taxelor necesare și conform legislației în vigoare”, a fost răspunsul transmis în exclusivitate la solicitarea DC News.

Acest articol este un editorial și reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel