Urmărește emisiunea live
Liniște surdă pe scena politica. În timp ce USR așteaptă telefonul lui Orban, Cîțu afirmă: Nu cred că sunt antipatic
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Scena politică românească este dominată de haos și liniște, în același timp, într-un mod confuz pentru cei care n-au găsit scaun liber la masa negocierilor. 

Nu cred că sunt antipatic. De fiecare dată am adus argumente în sprijinul a ceea ce am spus. Am fost confirmat mereu de ceea ce se întâmplă în piață, deci nu cred că poți să fii antipatic când spui adevărul.” a spus Florin Cîțu, premier desemnat, conform stirileprotv.ro. 

Cel sunat nu a fost Barna

Între timp, USR așteaptă chemarea PNL-ului. Dan Barna credea că va fi chemat la discuții chiar a doua zi. Dar nu s-a întâmplat. Cel sunat a fost Nicușor Dan, pentru a fi susținut la Capitală. A bătut palma, în ciuda lui Voiculescu și a creat un război în alianța USR-PLUS, din care nici nu făcea parte. Moșteanu încă așteaptă telefonul lui Orban și spune dezamăgit: ”Văd aceeași încercare de a forma un guvern monocolor.”

Orban a spus că va duce negocieri, dar nu cu cine

Deși nu-i vine să creadă, cel mai declarat obiectiv al USR devine realitate, chiar dacă partidul lui Barna nu va juca niciun rol în acest joc: ”Anticipatele sunt încă pe masă, deși nu auzim acest lucru nici de la PNL, nici de la PSD” - Ionuț Moșteanu.  

În cele din urmă, e dreptul lor să spere, după promisiunea lui Orban: ”Noi ne ducem la negocieri pentru a încerca să formăm o majoritate.” 


Conform informațiilor de pe scena politică, singurele negocieri sunt cu PSD, în vreme ce USR, care și-a manifestat public dorința de a-și asuma guvernarea, a rămas cu ochii în soare, iar PMP încă e în așteptare. 

Important e, totuși, că Florin Cîțu nu crede că e antipatic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel