Lidia Buble a suferit în copilărie din cauza religiei penticostale: Mă jigneau foarte mult. Îmi ziceau "pocăita"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Lidia Buble
Foto: Facebook, Lidia Buble
Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Lidia Buble a vorbit deschis și sincer despre cele mai dificile momente din copilăria ei, dar a povestit și despre faptul că s-a confruntat mult timp cu replicile răutăcioase ale colegilor ei de școală, deoarece o jigneau deseori pe seama religiei.

Lidia Buble spune că în copilărie a fost jignită în repetate rânduri din cauza cultului religios din care ea şi familia ei fac parte. "Am mai primit și mesaje neplăcute despre surorile mele, că ele sunt mai expuse, au și ele pagini de socializare, dar toate lucrurile astea au început încă din copilărie, când eram la școală, cam de prin clasa a patra, iar toți colegii știau că sunt de religie penticostală și mă jigneau foarte mult pe tema asta, îmi ziceau „pocăita'.

Nu mă deranja, eu sunt foarte mândră de ceea ce sunt și de cultul din care fac parte, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe ei, eu n-am avut niciodată probleme cu alte religii. Este deranjant uneori, dar acum m-am călit. Mai primesc pe internet mesaje despre asta, dar astea vin cumva la pachet cu celebritatea", a spus Lidia Buble în platoul emisiunii Teo Show.

Criticată pentru aspectul fizic

De când și-a făcut debutul în industria muzicală, Lidia Buble nu s-a ferit să se afișeze în toată naturalețea, însă a recunoscut că a fost victima body shaming-ului, fiind criticată pentru forma nasului ei.

Recent, Lidia Buble a lansat cea mai nouă melodie a ei, un „manifesto pentru feminitate’, după cum a declarat chiar ea. Artista a recunoscut că a fost criticată pentru aspectul ei fizic la începutul carierei, însă, chiar și așa, aceasta nu a dat curs răutăților venite din partea internauților și nu-și propune să facă vreo intervenție estetică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel