Liderul anti-vacciniștilor din Italia și-a schimbat discursul după ce a făcut Covid-19
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Lorenzo Damiano, lider al anti-vacciniștilor din Italia, și-a schimbat discursul după ce a ajuns la ATI, cu Covid-19. Acum, el îndeamnă oamenii să asculte de medici și să se vaccineze. 

Lorenzo Damiano, cunoscut drept unul dintre cei mai vocali anti-vacciniști din Italia, a ajuns în stare gravă la ATI, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. În urma experienței Covid-19, Lorenzo Damiano și-a schimbat discursul și acum îndeamnă oamenii să asculte de medici și să se vaccineze, potrivit ANSA

"În mod clar, viziunea mea s-a schimbat, sunt gata să spun lumii cât de important este să urmărești colectiv știința, cea care te vindecă și te salvează.", a declarat Lorenzo Damiano.

Bărbatul a fost externat din spital și a spus că se va vaccina împotriva Covid-19.

"Medicii au fost minunaţi. Faceți acest vaccin pentru că vă salvează viața", a adăugat el. 

Și un cunoscut anti-vaccinist din România și-a schimbat discursul după experiența Covid

Organizatorul protestelor anti-COVID și anti-vaccin din Zalău, Erno Kovacs, a transmis pe contul său de Facebook un mesaj prin care a îndemnat toți oamenii să se vaccineze.

"Vaccinați-vă, dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării și contra COVID. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor.", a spus Erno Kovacs.

Bărbatul le-a mulțumit medicilor și le-a scuze pentru neîncrederea pe care a avut-o în ei. Erno Kovacs a ieșit de mai multe ori în stradă la proteste împotriva coronavirus și a măsurilor impuse de autorități.

VEZI ȘI: Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia. "Vaccinul a funcționat excelent, simptome ușoare"

Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia. El a mărturisit că "vaccinul a funcționat excelent" în cazul lor, având în vedere simptomele ușoare. 

Ferdinando R. a sosit din Africa de Sud în Italia pe 11 noiembrie. El a aterizat pe aeroportul din Fiumicino și a mers acasă, unde și-a infectat toată familia cu noua variantă de coronavirus, Omicron. 

Starea de sănătate a celor șase membri ai familiei, cu vârste cuprinse între 8 și 81 de ani, este una bună. Cei patru adulți și doi copii sunt vaccinați, transmitea ANSA zilele trecute.

"Situația este sub control. Sunt bucuros că am fost vaccinat, a funcționat excelent în cazul nostru, având în vedere simptomele ușoare, ale mele și ale familiei mele​", a declarat Ferdinando R.

(Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel