Lider mondial în tehnologie medicală, birou regional al București
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
medtronic puiu radumilo
medtronic puiu radumilo

Medtronic, lider mondial în tehnologie medicală, și-a deschis oficial biroul regional din România și Moldova cu sediul în București. Deschiderea biroului regional este un pas foarte important pentru Medtronic, care își construiește astfel o prezență puternică în România și Moldova. Mișcarea va duce la consolidarea pieței serviciilor de sănătate din ambele țări. Medtronic va furniza instruire și educare medicilor români și moldoveni, și va oferi terapii inovatoare pacienților.

Terapiile și produsele Medtronic sunt utilizate în tratarea a peste 50 de afecțiuni cronice (tulburări de ritm cardiac, probleme neurologice, cardiovasculare, neuromodulare, diabet), precum și în tehnologiile chirurgicale.

 La ceremonia de deschidere, Călin Puiu , directorul reprezentanței, a declarat că Medtronic colaborează cu medici și instituții medicale durează din România de mai bine de 15 ani. ”Începând din 2002, am instruit în România și Moldova peste 40.000 de specialiști în medicină. Deschiderea biroului regional ne va permite să continuăm consolidarea poziției noastre în România și Moldova, să optimizăm accesul la terapiile noastre pentru numeroși pacienți care le solicită, și să răspundem nevoilor și oportunităților de pe piețele serviciilor de sănătate din ambele țări”.

Pentru inaugurarea reprezentanței Medtronic în România și Moldova, dl. Duane C. Butcher, Adjunct al Șefului Misiunii de la Ambasada SUA, va găzdui o recepție la Reședința Ambasadorului SUA în prezența reprezentanților Medtronic, a specialiștilor în servicii medicale și autorităților medicale.

“Salutăm deschiderea biroului de reprezentanță Medtronic la București și considerăm că este un pas important făcut de o prestigioasă companie americană. În cei 15 ani de activitate pe piața din România, Medtronic a avut contribuții semnificative în domeniul medical, îmbunătățind viețile pacienților din România”, a declarat Duane C. Butcher, Adjunct al Șefului Misiunii, Ambasada SUA.

Radu Ciudin, cardiolog: tehnologiile avansate ajută salvarea pacienților

“Lucrez cu Medtronic de câțiva ani și consider colaborarea noastră ca fiind mai mult decât un parteneriat. Dispozitivele Medtronic sunt tehnologii foarte avansate care mi-au ajutat pacienții să-și recapete sănătatea, să-și reia activitatea și să aibă o viață mai bună. Medicina secolului 21 înseamnă cunoaștere și experiență în același timp, înseamnă utilizarea tehnologiilor medicale, care sunt accesibile acum în România datorită leadership-ului Medtronic, precum și eforturile depuse pentru instruirea și educarea specialiștilor în medicină din regiune”, a afirmat dr. Radu Ciudin, profesor de cardiologie, Șeful Secției Cardiologie IV, Institutul de Boli Cardiovasculare, București.

Medtronic, cu sediul central în Minneapolis, creează tehnologii medicale inovatoare care alină durerea, redau sănătatea și prelungesc viețile a milioane de oameni din întreaga lume. La fiecare 4 secunde, undeva în lume, un produs sau o terapie Medtronic sunt utilizate pentru a salva sau a îmbunătăți substanțial viața unei persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel