Liceeni, după 26 de ani. Cum s-au schimbat actorii din filmul cosiderat un fenomen
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Considerat un fenomen și urmărit de milioane de români, "Liceenii" încă este unul din cele mai îndrăgite filme româneşti, pentru că aduce în prim plan povestea de iubire a doi liceeni, dar şi şotiile şi păţaniile elevilor de pe băncile şcolii din perioada comunistă. Trecerea timpului i-a "însemnat" pe toţi îndrăgiţii actori.

 Mihai, în viaţa reală Ştefan Bănică Jr., a rămas aproape la fel ca în urmă cu mai bine de două decenii. Spre deosebire de unii dintre actorii din film, Bănică nu s-a schimbat foarte mult de atunci. Nu s-a îngrașat, nu are burtă și este într-o formă bună, la fel cum era în urma cu 26 de ani.

Peste Oana Sarbu, timpul a trecut frumos. Aceasta  a fost,  împreună cu Ștefan Bănica, protagonista unei   scene de sex. Oana Sârbu își dedică timpul baiețelului ei. Trăieste o poveste de dragoste alături de  Robert Turcescu.

De o adevărată transformare a avut parte Ionică, Mihai Constantin, care s-a îngrăşat considerabil. Profesoara "Isoscel" a rămas aproape la fel ca acum 26 de ani. Chiar şi coafura este asemănătoare a Tamarei Buciuceanu.

 Costin Mărculescu, băiatul cu broaştele din film, a ajuns mare "crai" pe malurile dâmboviţene, uitând cât de frumos a pornit cu actoria.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel