Leonard Azamfirei, pe lista PSD. Cine este. Primele declarații oficiale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Leonard Azamfirei, va deschide lista PSD pentru Senat în județul Mureș.

„Vi-l prezint pe Leonard Azamfirei, rectorul UMF Târgu Mureș, un specialist în dublă calitate - rector și medic primar ATI. Sper ca în viitorul Parlament să dați culoare legislației, atât din domeniul medical, cât și din domeniul educației”, a spus, luni, Marcel Ciolacu.

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a spus că Leonard Azamfirei va deschide lista PSD pentru Senat în Mureș.

Leonard Azamfirei a subliniat că, în domeniile sănătății și educației, cunoaște „și lucrurile bune, dar și deficiențele”.

„Am văzut o dorință de schimbare prin voci noi, prin oameni noi. Politicile în sănătate, politicile în educație trebuie să fie deasupra politicilor de partid. Viziunea mea o leg de Parlament și de partidul la care am aderat. Mă simt confortabil, având libertatea de găndire și de exprimare. Cred că expertiza pe care o aduc poate să aducă un suflu nou pentru social-democrația din România”, a spus Leonard Azamfirei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel