Leo Messi, probleme medicale. Ce meciuri ratează
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Leo Messi are probleme medicale care îl deranjează încă de anul trecut.

Leo Messi are dureri în zona pubiană "dinaintea Crăciunului", a dezvăluit vineri antrenorul Barclonei, Ernesto Valverde, care nu ştie dacă-l va folosi pe cel mai important fotbalist al său în derby-ul local de sâmbătă cu Espanyol, de pe Camp Nou, scrie EFE.

"Credem că Messi este bine. Are dureri în zona pubiană dinaintea Crăciunului. Încercăm să avem grijă de el", a declarat tehnicianul, care a amintit că atacantul argentinian a avut câteva zile de repaus. Din cauza acestor probleme, Messi a părăsit lotul naţionalei Argentinei după înfrângerea de acum o săptămână din amicalul cu Venezuela (1-3). El a revenit miercuri la antrenamentele echipei sale de club.

Citește și: Mbappe, lovitură de la Rivaldo: Nici el, dar nici Messi, nici Ronaldo

Urmează partide decisive 

Valverde nu exclude ca Messi să fie rezervă la întâlnirea cu Espanyol. Tehnicianul a menţionat că după această partidă vor urma două meciuri într-o săptămână, marţi la Villarreal şi pe 6 aprilie, acasă, cu Atletico Madrid. "Trebuie să facem schimbări. Avem multe meciuri în câteva zile, urmează partide decisive şi idealul ar fi ca toată lumea să fie proaspătă", a afirmat el.

În altă ordine de idei, Valverde a avertizat că Espanyol nu trebuie privită de sus. "Le place să ţină mingea şi sunt buni pe contraatac. Au multe argumente de la mijloc în sus", a spus cel care a fost jucător şi antrenor la Espanyol.

Citește și: Antrenor PSG - Thomas Tuchel, situația contractului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel