Leipzig - Craiova. Românii, resemnați: Nu se pune problema calificării
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova
Fostul atacant de la Borussia Dortmund, Marcel Răducanu, a avut o reacţie cât se poate de sinceră după meciul Leipzig - Craiova, 3-1.

"După primele 20 de minute trebuia să fie 3-0. Mă aşteptam la mai mult din partea Craiovei. Ăştia sunt puternici, au jucători valoroşi. S-a văzut valoarea. E greu, e foarte greu pentru un jucător român să facă faţă la acest nivel. Golul ăla a fost norocos. Dacă era 7-1 nu se supăra nimeni. Nu se pune problema calificării. Ar trebui să fie o minune să bată Craiova cu 2-0", a spus Marcel Răducanu, pentru Digi Sport, citat de Prosport.

Evoluţia oltenilor a lăsat mult de dorit. Jucătorii lui Mangia au părut încă de la început împăcaţi cu ideea că vor pierde în această seară. Pigliacelli a fost singurul care s-a zbătut cu adevărat în această seară. Donkor s-a ridicat de asemenea la un nivel demn de un asemenea meci, în timp ce restul nu le-au pus probleme oltenilor. Martic a marcat norocos pe final, iar Craiova mai poate spera, dar e greu de crezut că vom vedea altceva în retur, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel