Legătura dintre Dumitru Buzatu și Gabriela Firea. Bogdan Chirieac: Va trebui să se descurce fără ajutorul lui
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Inquam Photos/ Octav Ganea
Inquam Photos/ Octav Ganea
Bogdan Chirieac, analist politic, a vorbit despre Dumitru Buzatu, șeful CJ Vaslui și iubita mai tânără, în contextul mitei primite de ”baronul de Vaslui”.

Dumitru Buzatu, șeful CJ Vaslui, care a fost prins în flagrant primind mita de 1,25 milioane de lei pentru acordarea unui contract, a fost reținut de DNA. Ulterior, a fost exclus din PSD. 

Buzatu se afla printre cei care o susțineau pe Gabriela Firea, iar în ultima vreme încerca să o readucă pe aceasta în atenția partidului, susține România TV. De altfel, spune sursa menționată, Buzatu făcea demersuri pe lângă liderii partidiului, în acest sens. Mai mult decât, surse apropiate spun că Buzatu era foarte îndrăgostit de o femeie mai tânără decât acesta, cu care își cheltuia toți banii, aceasta fiind ”beneficiara” banilor din mita primită vineri seară.

”Ce a comis, că este o faptă abominabilă comisă de Dumitru Buzatu este fapta domniei sale. Persoana cu care se afla (n.r. iubita sa) nu este parte în acest proces. Să nu facem eroare de a da vina, să găsim femeia de vină. Că nu e cazul.

Un om de 68 de ani, responsabil, doamna, 30 de ani, dacă nici acolo nu e dragoste, nu știu unde ar mai putea să fie dragoste. Dar nu doamna are vreo vină, că nu dânsa a luat decizia”, a declarat analistul Bogdan Chirieac la România TV, cu privire la ”actul de luare de mită, dovedit”, comis de fostul președinte al CJ Vaslui.

Buzatu, printre aliații politici ai Gabrielei Firea

”În privința alianței politice, da, Dumitru Buzatu este un aliat politic al doamnei Firea, unul dintre puținii. Este adevărat, nici dna Firea nu are vreo implicare în chestiunea aceasta, cu luarea de mită la Vaslui, la Vaslui, subliniez lucru acesta. 

Dar, între puținii susținători la PSD al dnei Firea era Buzatu. Dna Firea va trebui să se descurce în continuare fără ajutorul dlui Buzatu și, în opinia mea, se va descurca, fiindcă principalul său sprijin nu era nici domnul Buzatu, nici dl Grindeanu sau altcineva, principalul său sprijin este chiar soțul domniei sale, dl primar Florentin Pandele”, a mai spus Bogdan Chirieac. 

Citește și: Fosta soție a lui Dumitru Buzatu, ieșire nervoasă: "I s-a înscenat totul. Ce mare avere are? Pe mine de ce m-au suspendat din partid?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel