Lazio - FCSB. Dică recunoaște diferența de valoare
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat după eşecul cu Lazio (1-5), din Europa League, că vicecampioana României nu a reuşit să repete jocul bun făcut la Bucureşti și a recunoscut diferența de valoare dintre cele două echipe.

FCSB a fost surclasată de Lazio cu scorul de 5-1, joi seara, pe Stadio Olimpico din Roma, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. În tur, FCSB s-a impus cu scorul de 1-0, la Bucureşti.

„Nu am reuşit să facem meciul pe care îl doream, Lazio a jucat în mare viteză, a făcut diferenţa prin atacanţi săi valoroşi şi a presat tot timpul. Noi nu am reuşit să repetăm meciul bun făcut la Bucureşti. Am încercat să facem acelaşi joc de acasă, dar Lazio ne-a presat tot timpul şi ne-a pus în dificultate", a declarat Dică după eşecul de pe Stadio Olimpico din Roma. 

„E nevoie de timp"

„Avem o echipă tânără şi valoroasă, dar e nevoie de timp pentru a ridica nivelul şi pentru a fi la aceeaşi masă cu echipele mari din Europa. Putem face un meci bun acasă, dar e complicat să reuşim două meciuri bune la rând la acest nivel", a concluzionat tehnicianul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel