Lăzăroiu: Vasile Blaga i-a subminat autoritatea lui Emil Boc
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Vasile Blaga, i-a subminat autoritatea lui Emil Boc a spus Sebastian Lăzăroiu la RFI, iar la PDL  este o parodie de democraţie. Formaţiunea este divizată şi plină de conflicte între  vechii fesenişti, cum li se spune şi generaţia mai nouă care a venit în partid, a mai adăugat Lăzăroiu. 

Întrebat în ce condiţii vede posibilă o împăcare între preşedintele Traian Băsescu şi PDL, Sebastian Lăzăroiu a răspuns: "Nu ştiu dacă se pune problema unei împăcări. Respingerea unei jumătăţi din PDL a preşedintelui Traian Băsescu s-a întâmplat mult mai devreme: atacurile la guvernarea Boc, dezicerea de măsurile pe care le-a luat Guvernul Boc, sigur, împreună cu preşedintele Traian Băsescu, discursurile gen Antena 3. Convenţia a culminat cu acea parodie de democraţie la sfârşit, dar care a arătat că măcar jumătate din partid practic s-a dezis de tot ce a însemnat Traian Băsescu şi atunci despărţirea a fost cumva firească în final".

 Ce se va întâmpla cu cei care-l contestă pe Vasile Blaga? Sebastian Lăzăroiu spune că "ăsta a fost PDL-ul de mult timp, acolo a existat întotdeauna o falie între cele două grupuri: vechii fesenişti, cum li se spune şi generaţia mai nouă care a venit în partid, deşi sunt oameni tineri şi de partea cealaltă. Acolo sunt conflicte vechi. Domnul Blaga a subminat autoritatea lui Emil Boc după alegeri, Convenţia din 2011, deci există un precedent de genul ăsta, dacă va mai fi, nu mi s-ar părea nimic nou la PDL, pentru că e un partid divizat, de aia se întâmplă asta, nu pentru că domnul Blaga nu are autoritate sau... totdeauna acolo o grupare va fi contestată de cealaltă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel