Laura Vicol (PSD), proiecte de viitor: Achizițiile publice și persoanele cu dizabilități
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Laura Vicol, deputat PSD și președintele al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre proiectele pe care și le-a propus pentru viitor.

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, deputatul PSD Laura Vicol a vorbit despre proiectele pe care și le-a propus pentru viitor:

„Ca atitudine generală, pot spune că, în calitate de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, și sper la un efort comun, al colegilor din toate partidele, îmi doresc să urgentăm dezbaterile și avizarea acelor proiecte importante pentru români. Ceea ce depinde de noi, trebuie făcut cu celeritate.

De asemenea, îmi propun să urgentăm discuțiile pe tema achizițiilor publice, pentru că am văzut câte proiecte de dezvoltare sunt blocate sau întârziate de o legislație deficitară, precum și pe tema ocrotirii persoanelor cu dizabilități, în mod particular afectate de situația complicată din punct de vedere economic. De asemenea, avem în plan discuții privind transportul rutier, venind în sprijinul acestei zone printr-o mai bună restructurare legislativă. Evident, sunt multe alte proiecte pe care le avem în discuție și care vor fi detaliate la momentul oportun.

Lucrez intens mai ales cu colegii din coaliție, partenerii din PNL și UDMR, dar am intensificat dialogul și cu cei din zonele de interes, direct vizați de propunerile legislative – asociații, specialiști pe diverse domenii.

Unul dintre lucrurile pe care mi le-am propus în Parlament este deschiderea către cei pe care îi reprezentăm. Parlamentul face legi pentru țară, pentru oameni, nu pentru el, iar asta trebuie să se reflecte în intensificarea dialogului cu societatea.“, a spus, pentru DC News, Laura Vicol.

Demisia lui Cîțu, probleme în coaliție? Laura Vicol (PSD), despre noul președinte PNL: Înclin să cred că ne vom îndrepta către o mai mare coerență în relația dintre partide

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, Laura Vicol, deputat PSD, a vorbit despre demisia lui Florin Cîțu din fruntea PNL și despre rolul pe care Nicolae Ciucă îl are în menținerea coaliției de guvernare:

„În primul rând, demisia lui Florin Cîțu de la șefia PNL este o problemă internă a PNL. Nu are legătură cu guvernarea. Coaliția s-a creionat în jurul celor două partide, nu în jurul unui președinte de partid. Pe noi ne interesează colaborarea din coaliția de guvernare, independent de ce decizii iau în interiorul partidului cei din PNL, în privința funcțiilor de conducere.

Oricum, ca o părere personală, dacă domnul Ciucă va fi viitorul președinte al PNL, înclin să cred că ne vom îndrepta către o mai mare coerență în relația dintre partidele care compun guvernarea, iar acesta este singurul lucru care contează pentru români (...)“, a spus, pentru DC News, Laura Vicol (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel