Data publicării:

Laura Vicol, dezamăgită după ședinţa pentru buget: Dacă-i auziţi la microfonul plenului, sunt cu PSD în gură. Ei nu au vrut să voteze pentru viaţă!

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro
Deputatul Laura Vicol a povestit ce se spune în Parlament despre PSD şi a făcut o paralelă cu acţiunile actualei coaliţii. 

"Am fost foarte tristă şi foarte dezamăgită după şedinţa pentru buget în care au fost respinse pe bandă rulantă toate amendamentele – şi au fost vreo 3.000. Am fost să mă duc la microfon şi să-i întreb pe colegii de la PNL sau de la USR dacă au familii şi copii acasă.

Mi s-a părut absolut absurd să fie respins printre miile de amendamente unul legat de un spital pentru care se cerea o finanţare pentru tratarea chirurgicală a problemelor cardiace pentru copii. Să nu ai sufletul ăsta, să ştii cu nu e decât un singur spital, la Târgu Mureş, pe care-l ştiu. (...) Se cerea finanţarea unui spital ca medicii să vină să poată face aceste lucruri şi în Bucureşti. Deci dacă ăştia – nu am nici cel mai mic respect, nu pot să vorbesc cu ‚domnii’ – dacă ei ne-au făcut pe noi hoţi... că toţi, dacă-i auziţi la microfonul plenului, sunt cu ‚PSD’ în gură: PSD, hoţi, nenorociţi...

Dar, dacă ei ne fac pe noi hoţi şi nenorociţi, iar ei condamnă la moarte copii care nu pot fi operaţi... (...) Ei nu au vrut să voteze pentru viaţă", a spus deputatul PSD Laura Vicol, în cadrul emisiunii "Miercurea neagră".

VIDEO: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel