Laura Nureldin: România, sat cu câini turbaţi. Merci pour rien, madame Armand!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Laura Nureldin
Facebook Laura Nureldin
Jurnalista Laura Nureldin se revoltă la adresa autorităţilor locale din Sectorul 1. 

""România, sat fără câini"? Nu, România, sat cu câini turbați.

Poate că vă amintiți revolta mea (credeam, trecută) iscată de faptul că un domn oarecare își poate permite să dărâme un gard dintre două proprietăți, fiindcă "nu-i ajunge terenul" pentru proiectul de construcție întocmit greșit. Dădeam tag în postarea respectivă și doamnei Clotilde Armand, și invocam și Primăria Sector 1 Bucureşti. Lucrările au fost puse pe pauză o vreme, până când beneficiarul proiectului, un oarecare domn Bîrsan, și-a aranjat ploile. Spun "ploile", iar nu "actele", fiindcă acestea din urmă sunt în totală dezordine.

Așa se face că azi, mătușa și unchiul meu (oameni nu tocmai tineri și cu sănătatea nu pe roze) s-au pomenit cu soția domnului Bîrsan la poartă, care le ordona fără drept de apel "legați câinele, că dărâmăm gardul". Fără pic de răgaz și, mai ales, fără autorizație de demolare - dacă ar fi avut-o, ar fi prezentat-o echipajului de poliție care a ajuns imediat.

În mai puțin de o oră, gardul de zidărie era dărâmat și înlocuit cu o plasă. Treabă executată cu maximă eficiență "în familie", pentru că unicul muncitor cu care veniseră s-a retras politicos, nedorind să participe la o ilegalitate. Dar familia Bîrsan nu s-a împiedicat de un asemenea detaliu. Așadar, România ARE câini. Dar se pare că fie dorm în lanț, fie au turbat și permit încălcarea flagrantă a legii. Și nu, aici nu mă refer la poliție, care s-a mișcat exemplar. Ci la autoritățile locale, cele care, deși nu au primit votul sau încrederea mea, îmi primesc taxele degeaba. Merci pour rien, madame Armand", a scris Laura Nureldin pe Facebook. 

Lui Clotilde Armand i se cere demisia 

"Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înțelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preț desființarea SIIJ!!!
Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?!

Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democrației romanești! Încă mai cred în puterea instituțiilor statului. Acum cetățenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităților sa intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituțional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziție.

Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în fața abuzurilor și e nevoie de noi, cetățenii. Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand! Iar toți politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol și să strângem împreună semnăturile!!!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel