Laszlo Attila dezvăluie o așteptare de 600 de ZILE pentru un aviz: Datele mi-au fost confirmate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Laszlo Attila a făcut o dezvăluire explozivă despre dezvoltarea industriei farmaceutice din România, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Medicul și senatorul UDMR Laszlo Attila a oferit un detaliu surprinzător despre dezvoltarea industriei farmaceutice din România.

"Dacă așteptăm 600 de zile pentru un aviz de oportunitate, atunci nu cred că vom face pasul prea repede. 600 de zile pentru un aviz ca să declanșezi niște studii clinice. Și vă dau datele care mi-au fost confirmate de cei care derulează studii clinice la noi în țară", a declarat Laszlo Attila, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Ce se întâmplă?".

Răspunsul lui Laszlo Attila vine după ce Răzvan Dumitrescu a întrebat dacă în România se poate face un vaccin de la cap la coadă, iar Dragoş Damian, CEO al producătorului de medicamente Terapia Cluj, a spus că "este imposibil dacă nu ridicăm o fabrică nouă (...) România nu a avut strategia de a investi". 

"Bun, nu a avut, dar acum, dacă s-a ciocnit cu pandemia, nu ar trebui să o aibă de aici în colo? Măcar acum!", a completat Răzvan Dumitrescu.

Vezi și: EXCLUSIV  Dragoș Damian spune că ivermectina e de premiu Nobel: A salvat milioane de oameni

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel