„Lasă-l, bre, că-l omori!”. Elev scos cu forța dintr-un microbuz școlar pe motiv că făcea mizerie /video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Imagini șocante au fost postate recent pe rețelele de socializare, surprinzând momentul în care șoferul unui microbuz școlar din județul Argeș trage cu forța un elev de pe un scaun al autovehiculului și îl coboară afară.

Incidentul a avut loc în data de 12 ianuarie, iar poliția a intervenit în urma acuzațiilor de comportament neadecvat atât din partea șoferului, cât și a mai multor elevi.

Conform poliției, minorii, membri ai aceleiași familii, au fost acuzați, în repetate rânduri de deranj și murdărirea microbuzului școlar. Mai mult, aceștia ar fi adresat injurii șoferului, ceea ce a dus la escaladarea situației. Înregistrările video arată momentul în care șoferul trage un băiat de 13 ani din microbuz, aparent într-un act de protest împotriva comportamentului acestuia.

Deși imaginile au stârnit reacții vehemente în mediul online, poliția a afirmat că nu s-au primit plângeri privind violența în acest caz. Cu toate acestea, părinții copiilor implicați au fost amendați cu 500 de lei pentru "neluarea măsurilor necesare pentru a-i împiedica de la fapte de vagabondaj".

Poliția continuă să efectueze verificări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și responsabilitățile în acest incident, care a adus în atenția publică probleme legate de comportamentul atât al elevilor, cât și al șoferului plătit pentru a transporta copiii la școală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel