Lady Gaga şi-a închis contul de Twitter. Vezi motivul
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
Lady Gaga şi-a inchis contul de  Twitter
Lady Gaga şi-a inchis contul de Twitter

Veste tristă pentru fanii cântăreţei Lady Gaga: artista a hotărât  să-şi suspende, deocamdată temporar,  contul de Twitter.

Autor: Andra Imbrea

Artista, care are peste 39 de milioane de fani, şi-a retras fotografia din profilul ei de pe această platformă de microblogging, înlocuind-o cu simbolul unui ou, şi a postat cu această ocazie un mesaj în care îşi anunţă fanii că va sta departe de Twitter pentru o perioadă nedeterminată, informează femalefirst.co.uk.

"Această interfaţă a fost închisă temporar. Vă rugăm să reveniţi mai târziu pentru informaţii actualizate", se afirmă în acel mesaj.

Potrivit unor speculaţi din presa americană, Lady Gaga a ales această metodă inedită de comunicare pentru a-şi promova noul ei album de studio, "Artpop", sporind suspansul înainte de lansarea acestuia pe piaţă.

Celebra cântăreaţa a şters totodată câteva mesaje postate pe Twitter în luna februarie - cu puţin timp înainte să îşi amâne mai multe concerte din turneul ei mondial "Born This Way" din cauza operaţiei suferite la şold.

Luna trecută, Lady Gaga a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai influenţi muzicieni din 2013, iar numărul uriaş de admiratori pe care artista îi are pe Twitter a contribuit decisiv la obţinerea acestei performanţe.

Lady Gaga a ocupat primul loc în acest top annual. Acesta este alcătuit pe baza veniturilor obţinute, influenţei pe platformele de socializare şi a atenţiei de care se bucură din partea presei . Astfel, graţie veniturilor de 168 de milioane de dolari obţinute de turneul "Born This Way" şi a prezenţei sale frecvente pe reţelele de socializare, cântăreaţta a fost fruntaşa în clasament. Artista americană are peste 39 milioane de followeri pe Twitter şi peste 57,9 milioane de fani pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel