Labrador, salvat după ce a fost lăsat să moară într-o maşină încuiată, timp de 3 zile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Un câine a fost abandonat intenționat într-o mașină încuiată. Animalul a stat acolo fără apă și mâncare timp de trei zile, până când a fost găsit de un polițist și salvat în ultimul moment, când deja agoniza.

Un câine din rasa Golden Retriever a fost lăsat într-o mașină închisă timp de trei zile, înainte ca autoritățile să spargă geamul pentru a-l salva. Incidentul a avut loc pe o stradă din Manchester, Regatul Unit.

Echipa ofițerilor de poliție din Manchester a intervenit în urma un apel, după ce au fost semnalate preocupări cu privire la starea de sănătate a unui câine blocat în interiorul unei mașini. Informațiile indicau că geamurile nu erau deschise și că nu se observaseră persoane în sau în apropierea vehiculului de când fusese abandonat, conform relatărilor Daily Mail.

Inspectorul șef zonal, Chris Boyd, a declarat: „Nu este acceptabil să lăsați un câine singur într-un vehicul, nici măcar pentru câteva ore, cu atât mai puțin timp de trei zile. Când l-am găsit, geamurile erau închise complet, iar având în vedere că afara era foarte cald, situația putea să devină o catastrofă. Și dacă avea apă și tot era în pericol! Dar nici apă nu avea! Câinii nu tolerează căldura la fel cum o fac oamenii, așa că acest câine minunat risca să aibă probleme din cauza supraîncălzirii, chiar să moară sufocat.”

Cazuri similare s-au înregistrat peste tot în lume, în această vară. O situație asemănătoare, aici:

                                                                                       

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel