"L-am blocat peste tot, mă disperă". Amna, terorizată: Îi e teamă că mă căsătoresc și că mă pierde
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Amna
Sursa foto: Facebook Amna
Amna este terorizată de un bărbat care i-ar fi fost iubit, după cum spune chiar el.

"M-a disperat, l-am blocat peste tot, mă disperă. Îmi dă mesaje și pe Instagram, și pe mail, și peste tot. Pe Facebook și pe Instagram l-am blocat, însă acum îmi dă mail-uri. L-am blocat acum și acolo, să vedem ce mai face. Momentan nu m-am gândit să apelez la poliție, nu a venit peste mine sau ceva, Doamne ferește, dar e foarte stresant. Uuite ce îmi scrie acolo, îmi scrie kilometri”, a declarat Amna pentru Spynews.ro.

"Toate mesajele sunt de genul ăsta, kilometrice, zice că a fost cu mine, că nu-și revine, că nu poate să treacă. Nu am aflat încă cine e.. Auzi la el: "Casă de piatră!". Lui îi e teamă că mă căsătoresc și că mă pierde”, a mai spus vedeta.

Citește și:

Amna, diagnosticată GREȘIT: M-a programat să-mi scoată colul uterin, mi s-a spus că nu o să am copil și AM! Am ajuns în Austria ca să înțeleg că NU SUNT bolnavă

La sfârșitul anului recut, cântăreața Amna a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții sale în cadrul unui podcast de pe Youtube.

Artista, concurentă a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", a dezvăluit că a fost foarte bolnavă, însă a avut și mai mult de suferit din cauza unui diagnostic pus greșit de un cadru medical de la spitalul Fundeni din București. Potrivit ei, a fost la un pas să-și îndepărteze colul uterin, și nu ar mai fi putut avea vreodată copii.

"Am fost foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an. Cineva de acolo mi-a pus un diagnostic greșit, iar timp de un an de zile am trăit cu ideea că sunt mult mai bolnavă decât eram de fapt", a declarat Amna despre drama care i-a marcat viața.

Amna a povestit că medicul a programat-o la operație, dar cu doar câteva ore înainte de intervenție ea s-a decis că nu trebuie să se ducă. Coincidența a apărut în momentul în care a aflat că până și medicul își anulase tot ce a avea de făcut din cauza unor probleme în familie.

"A trebuit să ajung în Austria ca să înțeleg că eu nu sunt bolnavă atât de rău și că e totul tratabil"

"Trebuia să mi se scoată colul uterin a doua zi, de astăzi pe mâine, toată noaptea m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea un semn, m-am hotărât să nu fac asta. Oricum doctorița își anulase toate operațiile în ziua respectivă. Eu nu mai puteam să fac copii, eu nu trebuia să fac această operație deoarece nu eram atât de bolnavă, femeia aia m-a diagnosticat prost, un an de zile am trăit cu o dramă, am fost distrusă psihic", a adăugat artista.

Cântăreața a precizat că a mers până în Austria pentru a putea găsi un leac pentru boala de care suferea și pe care nu a vrut să o menționeze. Artista spune că a mers în străinătate acolo unde i s-a spus că boala de care suferă este tratabilă și nu e atât de gravă precum medicii români au anunțat-o. Mie mi s-a spus că nu o să am copil. Am un băiețel minunat de 7 ani. 

"A trebuit să ajung în Austria ca să înțeleg că eu nu sunt bolnavă atât de rău și că e totul tratabil. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toată lecția aia", a mai spus Amna. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel