Klaus Iohannis, întâlnire cu copiii de 1 Iunie. Ce i-a spus unei fetițe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
De 1 iunie, copiii pot juca rolul preşedintelui, rolul de parlamentar sau chiar de poliţist. Klaus Iohannis s-a întâlnit la Cotroceni astăzi cu cei mici și le-a urat "La mulți ani".

Klaus Iohannis i-a primit pe reprezentanţii organizaţiei "Salvaţi Copiii" cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate. Una dintre fetițe s-a apropiat de președinte, în timp ce acesta ținea un discurs, iar acesta i-a spus că este "o zână": "Vai ce frumoasă ești! Te rog să stai cu mine. Tu ești zâna României. Să o aplaudăm pe zâna României".

"Sunt impresionat că ați venit într-un număr atât de mare și sunteți așa de bucuroși și entuziaști. Asta arată că azi e într-adevăr Ziua copiilor. Este pentru prima oară când am primit atâția copii și părinți în Sala Unirii din Palatul Cotroceni. Este o ocazie foarte frumoasă și arată că oricât de solemnă ar fi o sală, daca este plină de copii... radiază de bucure. Îi felicit pe cei de la "Salvați Copiii" care fac lucruri extraodinare, printre care faptul că v-au adus aici", a declarat Klaus Iohannis.

"În afară de faptul ca este 1 iunie și este ziua voastră, avem și un eveniment foarte special astăzi, Romfilatelia s-a declarat deschisă unei colaborări frumosae și vom lansa împreună o ediție filatelică", a mai anunțat șeful statului.

"De Ziua copiilor, la mulți ani copiilor și tuturor adulților care undeva, într-un colț al sufletului și-au păstrat ființa de copil! La mulți ani tuturor!", și-a încheiat Klaus Iohannis discursul, scrie B1.

VEZI ȘI: Iohannis i-a răspuns lui Tăriceanu! Ce spune despre demiterea lui Kovesi și Stanciu 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel