Klaus Iohannis i-a luat pâinea de la gură Dianei Șoșoacă. Noi oportunități de muncă pentru senatoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Șoșoacă
Șoșoacă
Din 15 mai s-a eliminat portul măștii în exterior, cu câteva excepții, desigur.

Practic, decizia anunțată de Klaus Iohannis i-a luat jobul Dianei Șoșoacă. Președintele i-a luat pâinea de la gură senatoarei. Ce ar putea face în continuare?

Ar putea milita pentru mai multe cauze cum ar fi:

1. Jos chiloții în spațiile publice! Lenjeria intimă de tip tanga poate răspândi bacteria E.coli, lenjeria intimă colorată poate declanșa iritații la nivelul zonei intime, lenjeria intimă spălată cu detergent parfumat poate declanșa reacții alergice... Ia uite câte motive ar putea avea Șoșoacă pentru a da chiloții jos.

2. Jos sutienul! Sutienul ales prost poate duce la mai multe boli printre care iritații, dureri de cap, sindromul intestinului iritabil, tendinită.

3. Jos centura de siguranță! E adevărat că dacă nu o porți poți mori, dar ce faci dacă te strânge puțin la burtică?! Șoșoacă ar putea milita și pentru acest lucru.

4. Jos prezervativele! E dreptul penisului să umble gol. E adevărat că un penis gol poate duce femeia la cancer de col uterin, dar nu-i putem strica feng shui-ul unui penis care riscă să se irite de la latex.

5. Jos hainele în spațiul public! De ce animalele au dreptul să meargă goale, iar oamenii trebuie să poarte ceva pe ei? Încă un drept al omului pentru care Diana Șoșoacă poate milita. De ce să se facă discriminare? De ce să intrăm în restaurant vaccinați, dar îmbrăcați?!

6. Jos hârtia igienică! Hârtia igienică ne poate irita hemoroizii. De ce să folosim hârtie igienică?!

7. Jos deodorantele în spațiul public! Ideal mai ales vara în tramvai.

8. Jos țațele din funcții publice! Dacă doar ai gura mare și nu faci nimic, ce să cauți în Parlament? 

Dacă nu mai poarte urla ”jos masca”, poate milita pentru cauzele de mai sus. Ca să simtă românul care a votat-o că nu a trimis-o degeaba în Parlament.

Fără mască afară

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat mai multe etape de relaxare în ceea ce priveşte măsurile impuse de pandemia de COVID-19.

"Din 15 mai se elimină portul măştii în exterior, cu câteva excepţii, desigur. Rămân excepţiile din exterior unde trebuie să purtăm în continuare masca, cum ar fi pieţele, târgurile sau staţiile de transport public, fiindcă în mijloacele de transport public masca va rămâne obligatorie, cum va rămâne masca obligatorie în spaţiile din interior. Prima măsură - în aer liber se renunţă la această mască", a spus președintele, joi, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel