Keylor Navas a jucat ultimul meci pentru Real Madrid
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Portar
Portar
Keylor Navas (32 de ani) a fost titular în poarta lui Real Madrid în meciul cu Betis Sevilla, pierdut de echipa lui Zinedine Zidane cu 2-0. A fost ultimul meci al portarului costarican pentru formaţia de pe ”Santiago Bernabeu”.

Acesta a aplaudat publicul actualei campioane a Europei, şi chiar a îngenuncheat în faţa fanilor, gest ce poate fi considerat ca un ”rămas bun” faţă de aceştia. Momentan, viitoarea destinaţie a lui Navas nu este una clară, dar FC Porto şi Juventus se numără printre echipele care l-ar putea legitima pe triplul câştigător de Liga Campionilor, transmite Mediafax.

2014 este anul în care Keylor Navas s-a transferat la Real Madrid, de la Levante, club care a încasat zece milioane de euri în schimbul portarului. Contractul lui Navas cu Real Madrid este valabil până în 2020, iar în cariera sa acesta a mai trecut pe la Saprissa (Costa Rica) şi Albacete.

Un titlu de campion, o Supercupă, trei Ligi ale Campionilor şi trei Supercupe ale Europei şi-a trecut Navas în palmares în perioada petrecută la Real Madrid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel