Urmărește emisiunea live
Ken Kercheval, Cliff Barnes din serialul Dallas, a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ken Kercheval - Cliff Barnes
Ken Kercheval - Cliff Barnes
Ken Kercheval, interpretul timp de mai mulţi ani al personajul Cliff Barnes, inamicul numărul unu al lui J.R. Ewing în serialul ''Dallas'', a decedat la vârsta de 83 de ani, au precizat miercuri reprezentanţi ai casei funerare unde a fost transportat corpul neînsufleţit al actorului. 

Actorul, eternul ţap ispăşitor al lui J.R. pe parcursul celor 14 ani ai serialului, s-a stins din viaţă duminică, la Clinton, un mic oraş din Indiana (în centru-est al SUA) în care acesta a copilărit, potrivit presei americane, relatează AFP. Funeraliile se vor desfăşura în cadru restrâns, a declarat pentru AFP o reprezentantă a casei funerare din Clinton, fără să dezvăluie data când va avea loc ceremonia. 

Născut în 1935 în Indiana, actorul a debutat pe Broadway în anii 1960, interpretând, în acelaşi timp, roluri secundare în numeroase seriale şi filme de lungmetraj înainte de a cunoaşte succesul cu serialul Dallas. Actorul s-a luptat cu dependenţa de alcool timp de 20 de ani şi era un fumător înrăit. Ken Kercheval s-a îmbolnăvit de cancer la plămâni, iar în 1994 a suferit o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unei porţiuni din plămân. 

Ken Kercheval şi Larry Hagman, interpretul maleficului J.R., au fost singurele vedete din distribuţie care au apărut în toate sezoanele serialului Dallas, în perioada 1978-1991. Larry Hagman a decedat în anul 2012, în Dallas. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel