Katy Perry despre moartea lui bin Laden: Resimt o anumită senzaţie de nesiguranţă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
twitter katy-perry
twitter katy-perry

Numeroase staruri de la Hollywood, printre care se numără Arnold Schwarzenegger, Mel B., Katy Perry, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Piers Morgan şi Christina Applegate, au salutat moartea teroristului Osama ben Laden printr-o serie de mesaje postate pe Twitter.

Actorul Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, a scris: "Sunt mândru de bărbaţii şi de femeile noastre în uniformă. Oriunde vă aflaţi, acordaţi-vă un răgaz pentru a le mulţumi bravilor noştri eroi care îşi apără patria", informează thesun.co.uk.

La rândul ei, cântăreaţa Mel B., fostă membră a grupului Spice Girls, a postat un mesaj pe Twitter în care a întărit spusele lui Schwarzenegger: "Trebuie să ne oprim puţin din ceea ce facem, pentru a le mulţumi acelor soldaţi care şi-au riscat vieţile pentru noi", potrivit Mediafax.

Reacţia cântăreţei americane Katy Perry a fost catalogată de editorii site-ului tabloidului britanic The Sun ca fiind "cea mai confuză şi cauzatoare de confuzii". "America, la dracu' ! Suntem aici ca să salvăm lumea, într-adevăr! Mai există cineva căruia i se pare ciudat că acest anunţ a fost făcut chiar de 1 mai? Dintr-un anumit punct de vedere mă simt uşurată, dar în acelaşi timp resimt o anumită senzaţie de nesiguranţă. Cred în justiţie, dar nu credeţi că dacă aplici politica «ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte» lumea întreagă va deveni oarbă? Dar, în general (şi după această frază voi reveni la statutul meu de cântăreaţă pop), este o zi minunată pentru America şi eu sunt mândră că sunt americancă!", a declarat Karty Perry.

Starleta Paris Hilton a spus: "Sunt atât de fericită să aud că Osama ben Laden a murit. El a fost întruchiparea terorismului şi un om atât de rău. Lumea a devenit un loc mai bun de când el nu mai face partea din ea".

Actriţa Lindsay Lohan s-a mulţumit să posteze o încurajare patriotică ("Go USA!"), iar Lady Gaga a scris: "E un moment istoric în lupta contra urii!".

Cântăreaţa britanică Lily Allen a dovedit încă o dată că are umor, sugerând într-un mesaj postat pe Twitter faptul că a 26-a aniversare a ei reprezintă o ştire mult mai importantă decât moartea lui ben Laden: "Ştiu că Osama ben Laden a murit, dar aţi putea să vă opriţi cu toţii din ceea ce faceţi şi să vă gândiţi pentru o clipă la adevărata ştire a zilei, v-aş fi foarte recunoscătoare. Astăzi este ziua mea de naştere, împlinesc 26 de ani".

Realizatorul de televiziune Piers Morgan a spus: "Ben Laden a murit. Wow! Ce moment pentru Obama. Ce moment pentru America. Discursul preşedintelui a fost magnific. Întreaga operaţiune a fost magnifică. E cea mai mare realizare a lui".

Actriţa americană Christina Applegate a scris: "Să mai ascult o dată aceste informaţii. Inima mea a început să bată foarte tare atunci când le-am auzit. Teroarea pe care el a aruncat-o asupra noastră a fost de proporţii epice, iar vieţile pierdute au fost mult prea numeroase".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel