Kate Middleton, prima din Familia Regală care le va citi poveşti copiilor la televizor
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Kate Middleton, noua reprezentantă a Alianței pentru Sănătatea Mentală. Ducesa consideră că nicio mamă nu este "imună la anxietate și depresie"  Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Kate Middleton, noua reprezentantă a Alianței pentru Sănătatea Mentală. Ducesa consideră că nicio mamă nu este "imună la anxietate și depresie" Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Kate Middleton, ducesa de Cambridge, este prima persoană din Familia Regală a Marii Britanii care le va citi poveşti copiilor la televizor. 

Ducesa a ales să citească "Bufniţa care se temea de întuneric", de Jill Tomlinson, un clasic în literatura pentru copii. Povestea urmăreşte viaţa lui Plop, un pui de bufniţă, care este ajutat de celelalte bufniţe să îşi depăşească temerile. 

Britanicii o vor putea asculta pe ducesă pe 13 februarie, la BBC, de la ora 18:50.  

"Nu puteam să fiu mai mândră de atât. Ducesa le va citi copiilor o poveste, chiar la aniversarea noastră de 20 de ani. Este o poveste specială şi reprezintă şi tema săptămânii 7-14 februarie, Sănătatea Mentală a Copiilor. Abia aştept să o aud şi sunt sigur că şi audienţa noastră simte la fel", a declarat Patricia Hidalgo, producătorul general al BBC Children and Education. 

Lecţia pe care Meghan Markle trebuie să o ia de la Camilla, Ducesa de Cornwall. Biograf: E ca prinţul Philip

 

Angela Levin, autorul mai multor biografii ale membrilor seniori ai Familiei Regale din Marea Britanie, a indicat spre o lecţie pe care Meghan Markle ar putea să o înveţe de la Camilla, Ducesa de Cornwall. 

Anunţul vine la doar câteva zile după ce regina Elisabeta a II-a a afirmat că Ducesa de Cornwall va fi numită regină consort când prinţul Charles va fi încoronat rege. 

Angela Levin a spus despre Meghan Markle că "este o femeie dificilă, care nu vrea să lucreze în echipă". În schimb, despre Camilla a spus că se aseamănă mult cu prinţul Philip, în ceea ce priveşte devotamentul şi simţul datoriei. 

"Când e cu prinţul Charles, face mereu pasu în spate şi îl sprijină, aşa cum făcea prinţul Philip. Nu încearcă să intervină, nu încearcă să fie ea mai deşteaptă, nici nu se avântă să strângă ea repede mâinile oricui e de faţă. De când cu pandemia, s-a deschis, a vorbit cu mulţi oameni, a arătat că are şi simţul umorului, iar oamenii au început să o placă. Publicul a început să o vadă într-o manieră nouă. Munceşte incredibil de mult şi cred că regina a făcut foarte bine cu anunţul de zilele trecute. În plus, Camilla nu s-a plâns niciodată de nimic, nici când era urâtă de toată lumea, înainte să se căsătorească cu prinţul Charles. Oamenii o atacau atunci în toate felurile posibile, dar nu s-a plâns şi şi-a văzut liniştită de viaţa ei. A stat în casă luni la rând pentru că nu putea da piept cu răutăţile din exterior. Dar nu a arătat cu degetul spre nimeni şi nu a încercat niciodată să facă ceva pentru a-şi câştiga simpatii, ci doar a aşteptat. Cred că s-a gândit că dacă le va da oamenilor timp, vor vedea cum e ea de fapt şi îşi vor schimba părerea", a declarat Angela Levin, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel