Data actualizării:
Data publicării:

Kate Middleton, în izolare. Palatul Kensington a făcut anunțul, și-a anulat deja evenimentele

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Kate Middleton intră în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană care are COVID-19.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, intră în izolare, de luni, după ce a intrat în contact cu cineva infectat cu SARS-CoV-2.

Ducesa de Cambridge nu poate participa, luni, la un serviciu de mulțumire organizat la catedrala Sf. Paul și nici la o petrecere în grădină Big Tea la Palatul Buckingham.

Kate Middleton se auto-izolează după ce a intrat în contact cu cineva cu Covid, a spus Palatul Kensington, citat de Mirror.

Alteța Sa Regală nu are simptome, dar respectă toate liniile directoare relevante ale guvernului și se autoizolează acasă.

Kate Middleton, prezentă la Wimbledon. GESTUL care a surprins pe toată lumea

Kate Middleton, gest neașteptat la Wimbledon. A atras toate privirile: Nu cred că se va supăra pentru că dezvălui asta

Vineri, Kate Middleton a fost prezentă la unul dintre meciurile turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, acolo unde a atras toate privirile și toate aprecierile. 

O mare iubitoare a tenisului, Ducesa de Cambridge nu putea rata ocazia de a fi prezentă pe stadion. 

"M-am uitat la Wimbledon, a fost o mare parte din dezvoltare mea. Am fost foarte atrasă de Agassi, Sampras, Ivanisevic şi Steffi Graf. Cu toţii fac parte din primele mele amintiri. Roger este în inima mamei mele. Nu cred că se va supăra pentru că dezvălui asta. Cred că şi el ştie acest lucru", a povestit Kate Middleton, în urmă cu ceva timp, vorbind despre pasiunea sa pentru tenis.

Kate, mesaj pentru fanii tenisului

 

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare ale Wimbledon, Ducesa de Cambrigde a ținut să le transmită un mesaj fanilor tenisului în care le-a mulțumit pentru tot sprijinul acordat în această perioadă și i-a asigurat că vor reveni la normalitate cât mai curând.

"Va veni timpul când ne vom așeza din nou pe marginea scaunelor și vom sărbători din nou, așa că atunci când va fi momentul potrivit și vom deschide porțile, ne vom întoarce din nou și va fi meritat să așteptăm", a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel