Jurnalul devine primul ziar exclusiv de investigații jurnalistice și reportaje, din 25 ianuarie
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 24 ian, 16:11
Jurnalul devine primul ziar exclusiv de investigații jurnalistice și reportaje / Imagine de Wolfgang Ehrecke de la Pixabay
Jurnalul devine, din 25 ianuarie, primul ziar exclusiv de investigații jurnalistice și reportaje.

„Veți putea regăsi în paginile Jurnalului cele mai bune anchete, analize, predicții, soluții la problemele de zi cu zi și foarte multe informații în premieră.

Jurnalul, un cotidian cu atitudine, va realiza o serie de articole unice și dezvaluiri pe care echipa de profesioniști a ziarului le va aduce mereu în fața opiniei publice.

O facem într-o nouă formă: Jurnalul va fi singurul ziar vertical care se va citi pe orizontală, dar cu mai multe informații de interes pentru toți cititorii și cu subiecte în exclusivitate. Noul format este mai ușor de citit, mai aproape de cei care își doresc informații de cea mai bună calitate, articole care scot la lumină adevăruri ascunse și arată cum este România reală.

Împreună cu Jurnalul, veți putea cumpăra și de acum înainte, cele mai interesante cărți ale momentului, pentru că vrem să aducem literatura de bună calitate mai aproape de cititorii ziarului.

Vom face auzită vocea cetățeanului și vom răspunde, în același timp, nevoii tuturor de a descoperi lucrurile neștiute.”, se arată într-un comunicat. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro