Data publicării:

Jurnalistul Mihai Constantin, de la TVR, ar urma să fie noul purtător de cuvânt al Guvernului

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Linkedin Mihai Constantin
Foto: Linkedin Mihai Constantin
Postul de purtător de cuvânt al Guvernului ar urma să fie ocupat de Mihai Constantin, jurnalist TVR. 

Conform unor surse citate de Agerpres, acesta ar urma să fie numit în funcţie de către premierul Marcel Ciolacu în cadrul şedinţei de Guvern de joi, 13 iulie. 

Până la rotativa guvernamentală, postul de purtător de cuvânt al Guvernului a fost ocupat de Dan Cărbunaru. 

Cine este Mihai Constantin 

Potrivit descrierii făcute pe site-ul ştiriletvr.ro, "Mihai Constantin a fost colaborator al revistei Academia Caţavencu timp de 2 ani. Din 1996, a fost reporter la Libertatea, apoi reporter pentru agenția de presă Associated Press și PROTV. Vreme de doi ani, Mihai Constantin a fost rezident în Washington, corespondent al TVR în Statele Unite ale Americii. A transmis din mai multe orașe americane știri și reportaje despre comunitățile de români de peste ocean și despre evenimentele care au marcat realitatea americană în anii 2005-2007.

Mihai a moderat la TVR emisiunea de actualitate internațională “Lumea în care trăim” și este unul dintre oamenii de bază ai redacției Știri pentru edițiile speciale de peste zi. A moderat emisiuni electorale și a intervievat mai multe personalităţi politice care ne-au vizitat țara.

Imagine a principalului Telejurnal al TVR 1, Mihai Constantin le-a avut alături, în calitate de co-prezentatoare, pe Dana Războiu, Alina Petrescu, Mirela Nagâț, Adriana Muraru şi Ligia Munteanu. În 2009, a readus telespectatorilor TVR 1  emisiunea realizată în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, „Aproape de tine”. În acelaşi timp, în programul serii, a dezbătut subiectele de actualitate la Tema Zilei, la TVR 1".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel