Jurnalista Mihaela Bîrzilă, amendată în miez de noapte de un polițist, cu 600 de lei. ”Nu îi văd pe infractori, au niște hârtii de completat. Și un plan de amenzi”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Facebook Mihaela Bîrzilă
foto Facebook Mihaela Bîrzilă
Jurnalista Mihaela Bîrzilă a fost amendată în timp ce căuta, pe o stradă lăturalnică, un loc de parcare. În timp ce polițistul completa hârtiile, un șofer a intrat pe contrasens, fiind lăsat în pace. 

”Atenție! Cum lucrează Poliția și de ce nu vede infractorii: pentru că stă cu spatele la ei. Ne-a amendat un polițist la mare la 12 noaptea, pe o stradă pustie, în timp ce parcam, pentru că am mers cu farurile de ceață câțiva metri, deși nu era ceață. O stradă cu sens unic. Circulam cu 5km/oră, căutând parcare. În timp ce polițistul scria amenda (aprox 600 de lei!!!), fix pe lângă mașina de poliție, a intrat un șofer pe contrasens!!! Pe interzis!!! Pe acela nu l-a văzut. Era întors cu spatele. I-am spus polițistului că tocmai a ratat un nemernic adevărat, a zis că nu are cum să-i vadă pe toți... Să nu ne mai mirăm că infractorii își fac de cap și le dau în cap polițiștilor. Polițiștii sunt prea ocupați. Nu îi văd pe infractori pentru că au niște hârtii de completat. Și un plan de amenzi. Și obiceiul de a te amenda pt că n-ai șapcă. În loc să vâneze vitezomani și drogații la volan, care omoară copii pe trecerea de pietoni. Era un polițist din Iași, detașat la mare pe timpul verii. Bravo, domnu' polițist! Fix pentru faruri de ceață vă plătește poporul cazarea pe litoral. Ce ar fi să vă ocupați să dați amenzi celor care chiar pun în pericol siguranță cetățenilor pe litoral? Și învățați să scrieți mai citeț, nu se înțelege ce scrieți în procesul verbal” a scris jurnalista Antena 3, Mihaela Bîrzilă, pe Facebook. 

Citește și: Halucinant ce i-a spus Poliția jurnalistei Sabrina Preda după ce mașina i-a fost lovită în parcare de un șofer beat. Există filmări! Mircea Badea: Ați înțeles cu ce se ocupă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel