Jurnaliști, agresați în centrul Timișoarei. Ce spune primarul Nicolae Robu - Video
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 03 iul 2015, 23:25
WhatsApp
O echipă de jurnaliști a televiziunii Europa Nova a fost agresată, vineri dimineață, de un șef de șantier, în Piața Unirii din Timișoara. 

Lucrările la centrul istoric din Timişoara decurg greoi, însă când o echipă de jurnaliști de la televiziunea Europa Nova a venit în această dimineață să realizeze un material, șeful de şantier a avut o atitudine agresivă.

El a venit în goană la cameramanul echipei de televiziune sărind pe acesta şi urlând că nu are voie să filmeze pe şantier fără acceptul lui, relatează pressalert.ro. Uimită, reporteriţa a solicitat sprijinul Poliţiei Locale, care nu a reuşit să potolească nervii omului.

Cum comentează primarul Nicolae Robu

„Este indamisibilă comportarea asta, este condamnabilă şi îmi pare rău că avem concetăţeni care procedează în felul acesta. Doi la mână, ce spune el, că pe un şantier aflat în jurisdicţia acelei firme nu se poate filma este corect, dar faptul că nu s-a cerut aprobare nu este un motiv pentru o astfel de reacţie. A venit din start extrem de iritat, de pornit, nu a spus nici măcar buna ziua", a declarat primarul Nicolae Robu, uimit și el de comportamentul bărbatului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?