Data publicării:

Județul în care se întorc acasă românii din Spania și Italia, cu tot cu afacerile de acolo: Familii întregi au revenit

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Românii plecați în Spania sau Italia, când revin de sărbători în țară, în locurile natale, văd, cu adevărat, schimbările aduse de politic în viața comunității natale. 

Așa se întâmplă și-n Dâmbovița. Președintele de CJ, Corneliu Ștefan, a vorbit pentru DCNews și DCNewsTV despre întoarcerea românilor plecați în străinătate acasă. El a dezvăluit că o comunitate importantă de dâmbovițeni trăiesc în regiunea Castellón, din Spania. 

”Am stat de vorbă în ultimul timp cu ei și avem familii întregi care au revenit acasă” a spus președintele de Consiliu Județean, care a oferit mai multe detalii despre viața românilor care s-au întors acasă în Dâmbovița, mulți cu adevărate afaceri înfloritoare din Spania sau Italia. 

Vezi declarația integrală pe DCNEWSTV (+VIDEO)

Citește și: 

EXCLUSIV  Județul care atrage investiții străine pe bandă rulantă: ”Autorizațiile se dau în 24 de ore!” Președintele CJ anunță venirea unui ”investitor foarte mare”

"De 4 ani de zile de când sunt în Consiliului Județean nu a existat un proiect care să fie depus și să nu obțină autorizație în 24 de ore"

Corneliu Ștefan: "Autorizațiile se iau într-o zi, dacă toate actele sunt în regulă. De 4 ani de zile, de când sunt în Consiliul Județean, nu a existat un proiect care să fie depus și să nu obțină autorizație în 24 de ore".

Bogdan Chirieac: "Am înțeles că cineva face un mall la Crevedia. Ne-a spus 'doamna dictator' a noastră - n.r. Diana Tache. A primit autorizația în 3 zile. Nu i-a venit omului să creadă. Adică, fără șpagă, fără de-astea. Autorizații care nu se dau, altminteri. Nu că nu se dau în 3 sau 5 ani, ci deloc".

Corneliu Ștefan: "Nu știu. Eu vă spun cum e la Dâmbovița. Nu comentez".

Bogdan Chirieac: "Așa au venit foarte mulți investitori, că au trecut pe la noi, și au avertizat mulți alți investitori că se interesează de județul Dâmbovița".

Corneliu Ștefan: "Da, mai ales în ultimul timp, chiar săptămâna trecută, am primit foarte multe invitații de a participa la anumite întâlniri și în afara țării, și o să merg după această perioadă mai încărcată din punct de vedere electoral. O să merg pentru a promova tot ceea ce avem noi în județ, pentru că avem un județ bogat. Avem un județ în care, în momentul de față, punem la dispoziție tot ceea ce înseamnă infrastructură.

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel