Judecătorul Adriana Stoicescu: România duhnește. Vaccinul se cheamă iubire de țară, dar noi avem bicarbonatul de sodiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Adriana Stoicescu
Foto: Facebook Adriana Stoicescu
Judecătorul Adriana Stoicescu a transmis un mesaj dur despre poporul român și încăpățânarea celor care refuză vaccinarea anti-COVID.

Judecătorul Adriana Stoicescu susține, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că "nu există pe lumea asta un popor care să se urască așa cum o face poporul român". "Vaccinul se cheamă iubire de țară, dar noi avem bicarbonatul de sodiu.", mai scrie judecătorul.

"Îmi cer iertare celui căruia i-am promis că nu mai scriu, dar cuvintele nu mai ascultă de mine…..Suntem un popor bolnav de ură.

Nu cred că există pe lumea asta un popor care să se urască așa cum o face poporul român .Și nu, nu e vorba de partide sau de vaccin, de fotbal sau tenis. Avem ceva stricat, defect în ființă noastră. Urâm tot ce e românesc, blestemăm tot ce e românesc, dezavuăm tot ce e românesc. De secole ne preocupă numai și numai capra vecinului. Cum ar fi să moară mai repede ? Mai dureros ? Nici pe noi nu ne iubim, cum am putea să îl iubim pe cel de lângă noi ? Cum am putea să construim ceva?

Cum să lași ceva durabil în urmă ta când de dimineață până seară ești preocupat să îl urăști pe cel de lângă ține? Au fost turcii și rușii de vină, americanii care nu mai veneau, dar niciodată nu ne-am gândit să punem mâna de la mâna și să construim NOI ceva. Să lăsăm deoparte ce ne desparte și să privim la ce avem în comun.O ȚARĂ.

"România duhnește. A ură și neputință, a dispreț și răutate"

Stăm cu mâna întinsă, popor îngenunchiat, obișnuit cu starea de sclav, apoi ne mirăm că nu avem nimic. Oameni cu școală ies și urlă unii la alții cu o furie explicabilă, probabil, doar de psihiatrii. Nu avem nici cea mai mică idee despre empatie, despre a ascultă problemele celui de lângă noi, despre a tăcea, pur și simplu, chiar și atunci când avem dreptate. Urlăm pe toate gardurile că suntem credincioși dar obrazul nu îl întoarcem niciodată. Avem o fudulie grețoasă în noi, care vine doar din complexul de inferioritate al unui popor căruia i s-a spus și i se spune că nu poate. După ce decenii întregi nu a avut voie.

România duhnește. A ură și neputință, a dispreț și răutate. Încremenita într-un proiect care nu este al ei, România va dispărea, distrusă bucată cu bucată de români. Nu avem nevoie de virușii lor, ii avem pe ai noștri.Vaccinul împotriva distrugerii se cheamă iubire de țară, dar noi avem bicarbonatul de sodiu....", a scris Adriana Stoicescu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel