Judecătoria Sectorului 4 a respins evacuarea Colegiului „Gheorghe Șincai”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Decizia instanței nu este una definitivă
Decizia instanței nu este una definitivă
Instanța de judecată a respins evacuarea Colegiului Național „Gheorghe Șincai”, însă decizia nu este una definitivă.

Potrivit documentului publicat pe portal.just.ro, minuta instanței este următoarea: „Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active. Admite excepţia lipsei de interes. Respinge cererea de chemare în judecată, astfel cum a fost precizată, formulată de către reclamantul Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti, în contradictoriu cu pârâtul Colegiul Naţional «Gheorghe Şincai», ca lipsită de interes.

Admite cererea de intervenţie voluntară accesorie în sprijinul pârâtului, formulată de intervenienţii Petrişor Ştefan Alexandru, Petrişor Nela, Mocanu Vlad Damian şi Mocanu George Damian. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 17.02.2021”.

Pentru mai multe detalii despre conflictul de la liceul „Gheorghe Șincai”, mediat ulterior de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, accesați această știre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel