Data actualizării:
Data publicării:

Judecătoare cercetată pentru că și-ar bate colegii și le-ar da cu dosarele în cap

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
O judecătoare este cercetată pentru că-și bate colegii.

O judecătoare de la Curtea de Apel din București care a terorizat judecătorii și avocații este cercetată, din nou, conform România TV.

Magistratul arunca cu dosare în capul judecătorilor, umilea avocații și procurorii în sala de judecată.

George Tărâță, jurnalist la publicația Luju.ro, a povestit ce măsuri au luat cei de la Consiliul Superior al Magistraturii.

„Judecătoarea este una dintre judecătoarele problemă dacă ne luăm după soluțiile dispuse de CSM. Doamna bate recordul. A fost de 4 ori exclusă din magistratură de către CSM. Pe lângă cele 4 excluderi din magistratură, mai nou Inspecția Judiciară a trimis-o în judecată disciplinară pentru o altă cauză. Este vorba despre un caz petrecut la începutul anului trecut care privește modul în care doamna judecătoare a interacționat cu o procuroare DIICOT.

Cei de la Inspecția Judiciară susțin că judecătoarea a întrerupt-o permanent pe procuroarea DIICOT, a pus-o într-o poziție de inferioritate, a spus că nu stăpânește dispozițiile legale.

Nu se știe dacă va fi excludere din magistratură sau nu. Momentan este suspendată. 

De asemenea, judecătoarea i-a dat cu dosarul în cap unul coleg, potrivit celor de la Inspecția Judiciară și de la CSM”, a spus jurnalistul George Tărâță la România TV.

Potrivit România TV, acesta a întrebat în acel moment de ce i-a dat cu dosarul în cap, iar judecătoarea ar fi răspuns că nu i-a plăcut cum a redactat o minută. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel