Jucăriile, hainele și bijuteriile, INTERZISE în supermerketurile din Franța. Vor fi vândute doar produse "esențiale"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Supermarket
Supermarket
Franța ia măsuri dure pentru combaterea pandemiei de COVID-19. În supermarketuri vor fi vândute doar produse considerate "esențiale".

Conform unui decret al guvernului francez, în supermarketuri vor putea fi vândute doar produse considerate "esențiale", începând de miercuri, scrie Nice Matin. Astfel, comercializarea jucăriilor, hainelor, bijuteriilor, produselor de machiaj, obiectelor decorative, aparatelor de uz casnic, florilor și cărților, va fi interzisă. Comercianții vor trebui să scoată aceste produse din supermarketurile și hipermaketurile din Franța.

Începând de miercuri, „vânzarea produselor care sunt deja interzise în magazinele de proximitate va fi interzisă și în supermarketuri”, a fost anunțul premierului Jean Castex.

Decretul care definește articolele esențiale autorizate pentru vânzare a fost publicat marți, 3 noiembrie, în buletinul oficial. Măsura a fost luată pentru a exista echitate, susțin autoritățile. Asta pentru că aceste produse au fost deja interzise în magazinele mici din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel